Genial vase til dine vakre snittblomster

Fleur2559 views
Hei på deg! ♥ Endelig er bloggen min på stell igjen! Så nå er jeg klar for å dele litt av det jeg holder på med ved siden av jobben min med deg. 🙂 Denne gangen skal det dreie seg om en genial vase som er super å arrangere blomster i. Underlag for å arrangere blomster i har vært i handelen en god stund nå, men de fleste har vært ganske kostbare (designvaser). Denne fra MesterGrønn derimot er rimelig og finnes i tre ulike størrelser. Løp og kjøp, sier nå jeg! 😉

Nå kommer de i alle blomster- interiør- og gavebutikker. Du trenger ikke oasis for å sette sammen et lekkert blomsterarbeid! Miljøvennlig er det jo også å holde seg unna den, hvis det er mulig. 🙂

Mitt første arrangement i den nye vasen ble med kule Craspesia, eller Trommestikke som de heter på norsk.

To lag med hull gjør det hele såre enkelt å få stilkene til å stå der du vil. 🙂

Jeg er veldig glad i blomster og faget, men denne karen her kommer nok aller først! ♥Når min bestemor arrangerte blomster
i vasene sine benyttet hun slike hjelpemidler som dette; en glasskule med mange hull eller en blomsterfakir. De er nok ikke mye i bruk i dag. Jeg kjøpte forresten to fakirer på en bruktbutikk for en del år siden og betalte 100 kr. dem. Har du en slik eller husker du noen som har benyttet slike? Minner? ♥

Vasen finnes i tre ulike størrelser, mener denne er medium stor. Den passer til mange ulike materialer og får de til å skinne i sen egen prakt. Her trengs ikke noe grønt for å «dekke» oasis 😉

 

Kjære Blomstervenn! ♥
Ja, dette er det første innlegget jeg har fått til å legge ut på flere uker. Det føles som en evighet, men nå er jeg endelig i gang igjen! 🙂 Håper du følger med videre og at du koste deg med dette lille innlegget for denne gang. Framover vil det dreie seg mye om juleforberedelser. 🙂
Varm klem fra meg til deg. ♥
Fleur