Brudebukett med hundrevis av Rødkløver og tilhørende blomstersmykke

Fleur2457 views

Hei på deg og velkommen skal du være! Hyggelig at du fikk lyst til å se mer på hva overskriften innebærer 🙂 Nå vil jeg vise deg en brudebukett som kun er bygget opp av søte Rødkløver, som forresten er en av mine ville favoritter. 🙂 Buketten og blomstersmykket har jeg publisert her i et tidligere innlegg, men da uten heng og Stemorsblomster. Denne gangen er det bittelitt ekstra også i form av en aksent på smykket og større gruppe på bukett. Teknikkene kan du se i det første innlegget (trykk bare på lenken over).

Er du glad i det naturlige og føler det passer dine farger, stil og kjole – hvorfor ikke velge Rødkløver hvis den er på sitt aller beste når du gifter deg! Den er jo supersøt! 🙂

Det enkle er ofte det beste er et uttrykk jeg liker godt- hva med deg? Er det fakta her eller blir det kjedelig med bare et materiale?

Ettersom det er så mange valører i arbeidet, synes jeg det blir dynamisk nok. Og i og med at buketten også innehar en kontrastfarge (grønn som er nært komplementær til det Rød/rosa, og dermed forsterker hverandre) holder det for meg 😉 Henget med spredte enkeltblomster er også en kontrast til bukettens kompakte/lukkede totalform. Hva tenker du om det? 🙂

Nå da, med en liten aksent i form av to Stemorsblomster plassert a-symmetrisk på venstre side. Et fokuspunkt gjør arbeidet mer spennende å se på – eller hva? 🙂

Stemorsblomster også i selve brudebuketten. 🙂

Tips: Tenker du på å lage en slik brudebukett, anbefaler jeg deg å lage selve buketten (spiralteknikk) dagen før den skal benyttes. Selve henget setter du på buketten like før den benyttes (vielse, fotografering). Skal det limes blomster som f.eks. Stemor (eller andre blomster som ikke har så lang holdbarhet uten vann) på/i buketten, bør dette også gjøres like før den skal benyttes.

NB: Høst inn alle blomstene og sett de i vann på kjøle i 24 timer før de benyttes. De MÅ være så saftspente som mulig for optimal holdbarhet.

Når du har satt sammen buketten oppbevares den kjølig (optimalt er rundt 6-8 grader). Dusj buketten og legg plast lett over. Ha det mørkt i rommet slik at åndingen også blir minimal. Unngå selvsagt sol på blomsterarbeidene.

Denne kløverbuketten ble med inn på kjøkkenet for å friske opp der. 🙂

Legg gjerne inn en kommentar