Bryllup i fargetema rosa, rødt og grått

Fleur3299 views
For et par uker tilbake fikk jeg lyst til å designe noen nye brudebuketter igjen. Jeg hadde ikke mange materialer, kun noen få Pioner, noen roser fra helgen og litt plantematerialer fra noen potter i gårdsplassen. Men som sagt, med lite å hjelpe seg med blir man ofte mer kreativ 🙂 Selv har jeg en forkjærlighet for romantiske og runde brudebuketter i sarte, delikate farger. Farger som grått og dus rosa har alltid vært en favoritt. Så er du kommende brud og trenger litt inspirasjon til fargevalg når det kommer til brudebukett, kan dette være noe for deg. Er du kald i dine fargetoner er det spesielt lekkert med disse herlige fargekombinasjonene… 🙂 Flere av bilder i dette innlegget er slettet.
Synes det er ekstra stas med fysisk innbydelse og ikke bare på nett. Disse synes jeg er ekstra stilige i grått, hvitt og rosé.
DSCF7035
Denne brudebuketten i dus rosa og grå passer flott inn i fargetemaet
Lys grå brudekjole som denne er vakkert til en brud i kalde fargetoner.
DSCF6990
Nok en brud som kunne båret denne brudebuketten. Hvit brudekjole er også nydelig til denne romantiske brudebuketten.
Bryllupskaken er også en viktig del av et bryllup. Den skal selvfølgelig passe i stil og farger…
DSCF6988
Teknisk er denne brudebuketten laget både ved hjelp av vanlig bindeteknikk og stifteteknikk. Det er forholdsvis få materialer og få sorter.
Enkel, men lekker brudekjole som også passer flott til den samme brudebuketten, men også til denne…
DSCF7095
brudebuketten i rosa , rødt, hvitt og grått
Et fristende og lekkert kakebord i et sprudlende og romatisk fargetema, ikke sant!!! 🙂
DSCF7081
Jeg har designet denne brudebuketten til henne, men den passer også til bruden i den vakre grå kjolen
(Hele kjolen ser du tidligere i innlegget)
DSCF7101
Du forstår sikkert hvorfor dette er en av mine favorittfargekombinasjoner (ups det var et langt ord 😉 )
Fargetema starter allerede ved inngangen til der bryllupsmiddagen skal inntas…
DSCF7078
Hva koster så en brudebukett? Alt avhenger av hva slags materialer du ønsker, om det skal være et spesialdesignet brudearbeid som krever mange timers forberedelse og produksjon av en blomsterdekoratør osv. En del har tungt for å forstå hvorfor det koster en del for en brudebukett, og da må jeg bare si at et slikt viktig arbeid krever som regel en god del av dekoratøren når det kommer til innhenting av opplysninger/ønsker, design, innkjøp, produksjon, oppbevaring mm. Ikke glem at det er et håndverk vi utfører på lik linje med en frisør eller konditor. Kan tenke meg at en bryllupskake koster en del også, og ikke minst frisøren…
Kjære kommende brud eller «bare» Blomstervenn!
Håper innlegget falt i smak og at det kanskje også ga deg noen nye ideer til bryllupet du/dere planlegger. Rosa og rødt sammen er jo for lengst blitt «akseptert» og likt av de fleste i 2017, verre var det når jeg gikk på barneskolen og ønske å bruke disse to fargene i et håndarbeid… ikke akseptert av lærer 😉
Ha en fortryllende reise i deres bryllupsforberedelser.
Varm klem fra meg
Fleur

Legg gjerne inn en kommentar