En go´kopp med blomster og litt kake til mor :)

Fleur3198 views
Endelig er det morsdag igjen! ♥ Det er hyggelig med slike dager for det tvinger fram litt ekstra oppmerksomhet fra de andre i heimen 😉 Som tidligere år forventer jeg en liten overraskelse, helst i form av blomster eller kake, men gjerne begge deler 😉 Og til alle dere mødre der ute som ikke er bortskjemt med å få noe på denne merkedagen har jeg dette tipset: Kjøp deg blomster og kake selv og sett av masse tid til å nyte både duftene, synet og smakene 😉 Ha en riktig så harmonisk og deilig søndag, noe jeg er 100% sikker på at du fortjener. ♥
DSCF9102
Ja, jeg tar det nesten for gitt at du som leser dette er mor selv, men det trenger jo ikke være slik… Men, du har mest sannsynlig en mor selv som trenger litt oppmerksomhet. I dette innlegget gir jeg deg derfor noen tips til hva du kan lage selv og overraske med. Denne store og herlige te/suppekoppen fra det store utland har jeg tenkt å sette blomster i.
DSCF9104
Oasis må du alltid ha på lur. 🙂 Det gjør at terskelen for å lage noe selv blir veldig lav. 😉
DSCF9145
Dessverre ingen prosessbilder denne gang, men du kan lett se plassering av de ulike materialene. Grupperingsteknikken/stikketeknikken er radial; dvs. at alle stilkene har et felles møtepunkt midt i oasis.
DSCF9161
Det er kun to blomstersorter i denne dekorasjonen – roser og nellik. Flere kunstige markjordbær på streng er satt mellom materialene og gjør det hele mer fristende ♥ (minner om jordbærkake, ikke sant?)

Hva med en god gammeldags bløtkake med herlig vaniljekrem, driske bær og jordbærgele? eller…

hva med en minipavlova med krem, bær og raspet sjokolade til mor? 🙂
DSCF9156 (1)
Tips: ta gjerne av noen kronblader av nelliken og strø (helst lime med kaldlim) over blomstene for å få et mer levende og tilfeldig uttrykk ♥
DSCF9184
M for… Ja, jeg vet det er litt ut med bokstaver, men denne takler du for den er bitte, bitte liten… 🙂
DSCF9147
Slike kunstige bær på pinne kan du få tak i på de fleste hobbyforretninger og på nett. Mine har jeg hatt i flere år og husker derfor ikke hvor jeg kjøpe dem. Tips: når jeg gir bort blomster til familie og venner ber jeg de alltid å ta vare på ikke organisk materiale (istedenfor å kaste) som er benyttet i blomsterarbeider. Som regel gir de meg det tilbake igjen for de bruker det ikke selv. Tenk at du er miljøbevisst, så er det lettere å spørre 😉

il_570xN.1235642367_90xm

Mange koselige kopper å få kjøpt. Denne fant jeg på Etsy.com
a8b66e65cee705b854b94bd9295adaf4
…eller hva med å gi en designersko i sjokolade??? 😉 (Pinterest)
DSCF9144 (1)
Blomsterbutikkene bugner over med roser og tulipaner i disse dager. Om du ikke rekker å lage en dekorasjon av materialene du kjøper, kan du jo sette de sammen til en pen bukett. ♥ Gjør litt ekstra stas på mor og ikke kom med en u-snittet og uinnpakket ferdigbukett fra butikken eller bensinstasjonen! Det er ikke på den måten du viser mor litt ekstra oppmerksomhet, omtanke og kjærlighet. 🙁  Man bruker tid på dem man er glad i ♥
Kjære leser! ♥
Håper du koste deg litt med innlegget og at jeg ikke tråkket deg på tærne med mine strenge uttalelser når det kommer til hva en mor fortjener på sin dag 😉
Varm holdefastklem fra meg
Fleur

Legg gjerne inn en kommentar