Enkel, men forfriskende påskepynt.

Fleur2 comments2497 views
Hei på deg og velkommen inn på siden min! ♥ Denne gangen har jeg lyst til å vise deg noe veldig enkelt, men likevel litt forfriskende som du kan lage selv. 🙂 Plukk greiner i naturen og spray dem i din favorittfarge til påske. Bind så greinene sammen og sett til litt blomster og eventuelt noe annet som for eksempel fjær eller små påskeegg. I dette innlegget gir jeg deg noen eksempler på det. God fornøyelse 🙂
DSCF9896
Gjenbruk av to små, rosa vaser som nesten var glemt innerst i skapet. Greinene bindes stramt sammen og festes med  et par punkter med pyntestreng. (Den rosa vasen til venstre er kjøpt på Nille). Eggene med gips utenpå er også gjenbruk fra tidligere innlegg. De er kun malt i en av mine favorittfarger som jeg synes passer inn her. Trendy påske dette! 🙂
DSCF9890 (1)
Sammen med greinene har jeg valgt Eucalyptus som har den rette grågrønne fargen som jeg liker så godt til rosa.
DSCF9919
Nerine bowdenii er en av mine favorittblomster når det kommer til «morsomme» blomster 🙂 . De finnes i flere ulike farger som hvit, gul, rosa og rød. Den kan også kjøpes som potteplante. Den lille harepusen har jeg filtet. ♥
DSCF0044 (1)
Dette er friskt! Og da sikter jeg ikke bare til det rosa undertøyet 😉 Dette er min måte å «ta igjen på» etter en hendelse på barneskolen. 😉 Min lærer i håndarbeid frarådet meg sterkt mot å sette rosa og gult sammen. Hun ville gi meg en lavere karakter hvis jeg gjorde det…. Jeg endte opp på sløyden og var veldig glad for det 🙂
DSCF0055 (1)
Samme vaser og rosa greiner som tidligere, men her med vakre Valmuer og Neriner. Undertøyet er helt nytt og det eneste rosa i skapet 😉
DSCF0382
Valmue/Papaver i en lekker dus farge. Jeg har nok en forkjærlighet for pasteller… Hva med deg? ♥
DSCF0043 kopi
Skal jeg ta inn litt fagterminologi må det bli at dette er et arrangement i formal stil. Kjennetegn for denne stilformen er blant annet: asymmetri, få sorter og ingen overflod, ujevn rytme, streng og enkel, alle materialer er like viktige og hovedmaterialet (her Valmue) skal fremheves av kontraster. ♥

 

Kjære Blomstervenn! ♥
Håper du likte innlegget, selv om det er enkelt og ikke krever det helt store talentet når det kommer til dekorering. Forsøker å vise deg litt ulike ting, for det meste skal jo være gjennomførbart med forholdsvis få materialer, spesielt på denne tiden av året hvor nesten alt må kjøpes.
Varm klem til deg. ♥
Hilsen Fleur

 

2 kommentarer

Legg gjerne inn en kommentar