Et hjerte på min eller naboens dør?

Fleur3223 views

Hjerte på døren i høst?

Hei på deg, så hyggelig at du fikk lyst til å se mer på innlegget! Det setter jeg pris på. 🙂 Denne gangen viser jeg deg hvordan du lager et hjerte med en litt strengere og mer kompakt form enn forrige gang. Du husker sikkert det enkle hjertet i hvit Calluna? Hvis ikke kan du klikke deg inn her.
Vi bruker samme teknikk (vikle), men denne gangen bruker vi en pyntestreng fordi den skal synes og være et dekorativt element i selve arbeidet.

På min eller naboens dør?

Jeg er ofte på tur rundt i nabolaget for å se etter materialer eller fine motiv til blomsterarbeidene mine. Denne gangen synes jeg den sorte døren til naboen passet mye bedre til høsthjertet jeg hadde laget, enn til min egen, hvite dør. Tilfeldigvis var naboen ute å luftet hunden, så det var enkelt å spørre om jeg kunne ta noen bilder til bloggen. Jeg har greie og sporty naboer så det ble bilder av både dør og husets hund, puddelen Leo.
Som takk for modelloppdraget og fine bilder til dette innlegget ble kransen hengende igjen på naboen´s dør 🙂

Trinn for trinn bilder ser du under:

dscf1455
Her ser du hjertet etter at jeg har viklet over hele formen. Nå skal det legges flere materialer utenpå.
dscf1467
Start fra toppen og vikle deg nedover underlaget/hjertet. Blader eller andre materialer kan du lime på underveis eller etterpå. Bladene her har jeg bare limt på med limpistol. Blir det flekker på bladene bruker du hurtigtørkende (kald) lim. Begge sider av hjertet vikles fra toppen og nedover. Du kan selvfølgelig bare fortsette fra bunnen og oppover hvis du ønsker det. Så mye forskjell utgjør det ikke i dette tette/lukkede/kompakte arbeidet.
dscf1474
Her ser dere Callunahjertet på min dør… Hva synes du? 🙂
dscf1515
Ja, et eple… 😉 Herlig kontrast i farge, form og tekstur…
dscf1479
Deilig med farger!  Lilla og gulgrønn gir en frisk kontrast 🙂 Epler synes jeg er lekkert å pynte med, og her passet det jo fint:)
dscf1483
Her er vi hos mine naboer. En lekker gråsort dør synes jeg gir kransen mer stil. Selv er jeg litt varsom med bruk av mørk/lys kontrast i arbeider og omgivelsene jeg plasserer arbeidene i. Derfor liker jeg nok hjertet bedre på naboens dør. Lille Leo logrer og er aldeles enig med meg 😉
dscf1480
Det er ekstra hyggelig når inngangspartiet ser innbydende ut. Det skulle ikke mye til på denne døren 🙂
dscf1498
Hadde vært gøy å høre hva du synes…
dscf1492
Ettersom materialene er viklet tett og ganske stramt vil dette hjertet holde seg godt. I tillegg er det tak over døren og derfor beskyttet mot regn/snø og sol.
dscf1488
Jeg spanderer på dere et bilde til av denne krøllete go´karen 🙂
dscf1469
Ville bare vise deg en liten artig detalj… Har litt Craspedia-abstinenser ettersom jeg ikke har brukt den i arbeider på en stund 😉
dscf1468
Det er gøy å lage egne blomsterarbeider til å dekorere både inne og ute. Har du ikke kommet i gang ennå, er det virkelig på tide! Ikke bare sitt å se på bildene. Jeg vet du får det til! 🙂
dscf1505
Det er nå ingenting som er vakrere enn underlag/flater tatt av tidens tann som bakgrunn for blomsterarbeider.

dscf1501

Med dette siste bildet takker jeg for oppmerksomheten for denne gang og så ses vi snart igjen.
Høstklem fra meg
Fleur