Eventyrkrans nr. 1

Fleur6761 views

Lag din egen Eventyrkrans

I dette innlegget viser jeg deg hvordan jeg laget min nusselige (om jeg må si det selv) Eventyrkrans. Håper du blir inspirert og dermed får lyst til å lage din egen lille historie. Du har sikkert noen små søte, dyr, engler, nisser eller annen julepynt som du liker, og som kan bli en del av «fortellingen» din. 🙂 Sett også til en del naturmaterialer, slik at arbeidet ikke får et «kunstig» og flatt uttrykk.
Se hvordan du lager kranseunderlaget her

dscf4719

Gøy å lage

Det er koselig å binde kranser til jul, og det som er ekstra gøy er jo selve dekoren. Å lage Eventyrkrans med din helt unike historie, er mer enn ekstra gøy! 🙂 Lag kransunderlaget selv, og la gjerne barn eller barnebarn hjelpe deg med å velge ulike elementer (organiske/levende og uorganiske/ikke levende) å dekorere den med.  Er du bare litt populær som mamma eller bestemor, kan jeg garantere for at du blir hakket mer poppis etter dette stuntet 😉
dscf4705-1
Her er kransen svært enkelt dekorert med bare et rådyr og to store kongler. Less is more, but not this time!! – I say: «Læss på meir» (som blomsterkollega og humorist Ole Erik «lærte» meg en gang 😉 )

Koselig å være to 🙂

dscf4716-1

Rådyr, kongler, einer og granbar gir den gode og nostalgiske Disneyfilm- følelsen 🙂 Jeg husker hvordan jeg gledet meg til tegnefilmene om jul… det var tider det… 🙂
dscf4713-2
Disse to søte rådyrene og deres lille bambi har nå fått plass i resepsjonen på jobben min. Mange stopper opp og stryker forsiktig på dem, kvinner som menn. Nååå! Koselig – ikke sant? Mange har også spurt hvor de er kjøpt, for deretter å styrte av sted til Kremmerhuset (gavebutikk) 🙂
dscf4722-1
Et mosetre er klart til neste Eventyrkrans…

dscf4718

» Hei, kjære venn! Vi er på vei, ut av skogen, på besøk til deg!» 😉
Kjære leser!
Synes det er så hyggelig at du tar deg en tur innom. 🙂 Håper du får en god følelse av å se og lese litt om det jeg holder på med. Som du vet, elsker jeg faget mitt, og kommer alltid til å holde på med det i en eller annen form.
Å «leke» med materialer av ulike slag, gir energi og bygger videre kreativitet. Ikke nøl med å gå i gang! 🙂
 Varm klem fra meg
 Fleur

dscf3328-1