Frisk sommerbukett og en ny topp

Fleur3570 views
Hei og hopp for en frisk topp! 🙂 Ja, for noen uker siden følte jeg meg skikkelig gussen og grå. 🙁 Få soltimer over Trøndelag og på jobb når solen endelig tittet frem, ga ikke akkurat store muligheter for den friske og sommerlige brunfargen jeg lengtet etter. 😉 Som erstatning for manglende glød og vitalitet kjøpte jeg meg derfor en ny topp med store gule blomster. Følelsen jeg fikk etter handelen var topp, men heller synkende når jeg kom hjem og tok den på…. Nei, jeg trengte nok noen timer med deilig sommersol for å kunne føle meg vel i den. 😉 I dette innlegget får du servert en høy og frodig sommerbukett med blomster i fra vår herlige natur her på Ugla, Byåsen og selvfølgelig må du se min nye og freshe topp 😉

Friske og lekre Lupiner.♥ Husk dette bildet er tatt for noen uker siden, nå er de snart på hell.

Høy og aktiv bukett med bredt bindepunkt.

Spiralteknikken ble også benyttet i denne buketten. Lær deg teknikken så snart du kan (hvis du ikke allerede kan den) slik at du kan binde skikkelige buketter 🙂 (bilde fra boken Blomsterdekoratøren)

Nei, se der har vi den gulblomstrete toppen til a mor…. 😉

Scabiosa og Maria Gullsko er to nydelige markblomster. De er flotte nå i disse dager. 🙂 Maria gullsko, ble forresten brukt mot depresjon og søvnløshet før i tida.

Jeg liker at det er noe litt ekstra med bindepunktet når det synes så godt som i denne høye og aktive buketten. Buketten  bør da settes i en transparent vase slik at stilker og bindepunkt synes. 🙂

Nå har jeg endelig slikket litt sol og kan ta i bruk den friske toppen som jeg forresten kjøpte på Kleins her i Trondheim.

Buketten er bygget opp av blåbærlyng, lange liljeblader, marikåpe, smørblomster, maria gullsko, lupiner og siv. For å få til en slik stor bukett uten å benytte mange blomster må man benytte seg av mye grønt og mellomstikk. I denne buketten er det ganske mye blåbærlyng. Proporsjonene er 1:2,5, regner du med de lange liljebladene er forholdet 1:3

Ville bar vise deg en annen frisk og gul bukett med en annen form. Denne er flatrund med hvete i sentrum av buketten.

Solbukett på en ellers grå søndag ettermiddag her i Trondheim ♥
Kjære Blomstervenn! 🙂
Håper du koste deg med innlegget og at du får lyst til å ta deg en tur ut i marka på tokt etter friske og naturlige materialer til den ultimate sommerbuketten, til deg selv eller en du holder kjær.
Varm klem fra meg til deg.
Hilsen Fleur

Legg gjerne inn en kommentar