Frodig blomsterhjerte

Fleur2123 views

Blomsterhjerter, store som små er herlig å lage og dekorere med til mange hyggelige anledninger. Denne gangen har jeg designet et sommerlig hjerte med mange store, godt utkomne Pioner. Store klaser med Hortensia, Spirea, Hundekjeks og mange klokker med Eustoma er også hjertelig tilstede i det gode selskap. 😉 Til sammen blir dette til et romantisk eventyr, eller hva? 😉

Et stort og lukket oasishjerte er benyttet til dette arbeidet. Ettersom alle materialene stikkes i en stikkmasse heter disiplinen dekorasjon.

Jeg har ikke benyttet meg av grønne materialer denne gangen, såkalt staffasje, kun blomsterhoder. 🙂 Her ser du hvordan jeg har valgt å fordele de store Peonene på formen.

Herlige nyanser i rosa…

Så fylles tomrommene med Hortensia og Lisianthus. Jobb godt med hjerteformen. Man må tydelig se at det er et hjerte. 🙂 NB: Husk gode skråsnitt og at materialene sitter godt i stikkmassen (ca. 2-3 cm. inn)

Hvor svulmende du ønsker at hjertet ditt skal være er opp til deg. Det kan også være flatt, hvis det er det du bestemmer deg for før du starter oppbyggingen. Jeg har her valgt… ja, la oss si medium svulmende 😉

Litt luftigere og lettere materialer i form av Spirea og Hundekjeks settes til og vips så er hjertet komplett. 🙂 Et slikt blomsterarbeid kan benyttes til både sorg og glede.

Legg gjerne inn en kommentar