Høstkrans med epler

Fleur2572 views
Hei og velkommen skal du være! ♥ Det er alltid så koselig å sette seg ved mac´en og dele det jeg lager med deg. Når jeg skriver ser jeg for meg flere av mine venner og følgere som sier: «Nei, se der er a Fleur ute med et innlegg igjen! Må ta meg en tur inn på bloggen og se hva hun har laget denne gangen!» 😉 De som er ekstra interessert i blomster og faget, legger også ofte igjen spørsmål og hyggelige meldinger om at de setter pris på delingen. Dere skal vite at jeg blir veldig glad for det, og at det gir litt ekstra glød til bloggingen er det ingen tvil om! ♥ Denne gangen har jeg laget en høstkrans med mange epler fra et gammelt og forlatt tre.

Huset og epletreet har vært forlatt i flere år nå. I fjor var det svært få epler på treet, men jeg plukket de få som var. I år derimot er det (som du ser) mange epler på greinene 🙂

Har dessverre ingen prosessbilder, men denne er laget bare ved å stikke materialene inn i et oasisunderlag.

En slik krans med oasis og miljøvennlig papp i bunn kan du kjøpe på blomsterbutikken.

Alle materialene er plukket ute (før frosten). Klaser med hortensia, spirea, blader fra oliventre, epler og ryllik.

Eplene fester jeg med grillpinner av tre.

Som du kanskje vet fra tidligere, så elsker jeg kaker. ♥ Det skal ikke store anledningen til for at jeg skal bake 😉 Blomster og kaker hører sammen! Her ser du jeg har satt klaser av hortensia og greiner fra spirea sammen i grønne, små laboratorieflasker.  (rester etter kranslaging må jo også i vann)

Syrlige både i farge og smak…

Jeg liker å dekorere uterommet med blomsterarbeider. Et slikt arbeid er flott å pynte opp et inngangsparti. Kransen kan f.eks ligge på et bord ved en lykt som lyser den litt opp i mørket. Den kan selvfølgelig også stå/støtte seg inntil noe (f.eks. en stol, benk, krakk, trestokk, liten pyntestige) eller bli feste til en vegg, port el.l. Ved fare for nattefrost tar du arbeidet inn om kvelden (før vinteren setter skikkelig inn).

 

Kjære Blomstervenn! ♥
Jeg liker å lage blomsterarbeider som det er litt størrelse på. Håper ikke det «skremmer» deg i å lage noe lignende. Det er jo ikke alltid man har tilgang til like mye materialer. De fleste arbeider kan lages i mindre utgaver, eller med færre sorter materialer. Har du f.eks god tilgang på epler og ryllik – bruker du flere epler og ryllik. Mangler du et eller to av materialene, bruker du noe lignende eller prøver med noe helt annet. Ikke vær redd for å prøve, for det er absolutt ingen som arresterer deg for det 😉 Ønsker deg en fortryllende høst- uansett vær!
Varm klem fra meg til deg.
Hilsen Fleur