Jeg undergraver ikke «min egen bransje»

Fleur1662 views

Tenke seg til at det er over 20 år siden jeg jobbet som blomsterdekoratør og snart 11 år siden jeg jobbet som faglærer i vgs.! Det er fortsatt en del som tar kontakt og ber meg om å lage blomster til ulike anledninger, – det være seg bryllup, dåp, navnefest, bursdag, konfirmasjon eller begravelse. I forhold til slike forespørsler har jeg har valgt å kun hjelpe familie og nære venner, men jeg er mer enn behjelpelig med å anbefale bedrifter (blomsterbutikker/hagesenter) med flinke fagfolk/blomsterdekoratører til andre som tar kontakt. 🙂 Jeg må innrømme at det har vært vanskelig å takke nei mang en gang, for spennende oppdrag har det vært flere av opp gjennom årene. Men, jeg vil absolutt ikke undergrave «min egen bransje», og helsemessig går det heller ikke opp med jobb og familieliv for at jeg skal fungere godt på disse viktigste arenaer.

En bunt med farget brudeslør ble til 2 blomstersmykker til 17-mai fest. 🙂

Enkel vikleteknikk er benyttet.

Så var dama klar for 17-mai 😉

Legg gjerne inn en kommentar