Kan jeg friste med en botanisk kake?

Fleur2945 views

Botanisk kake for den kresne

I dag ble det servert rosekake med kortreist rabarbra og moreller til dessert her i huset. Vi koste oss i hvert fall med moreller 🙂

DSCF9045

Dette er siste blomsterkake-innlegg for i sommer, men det kommer helt sikkert et til høsten også. Jeg har nemlig lovet en god kollega å hjelpe henne med å lage en botanisk bryllupskake. Tenk hvor mye flotte naturmaterialer i ulike varme høstfarger som finnes da! Gleder meg allerede! 🙂
Håper du liker bildene av dagens «dessert».
Med vennlig hilsen
Fleur
DSCF9024
Botanisk blomsterkake med roser- Rosa, rabarbra, moreller og blader. Dette er en dekorasjon (blomster er stukket i stikkemedie/oasis) Bladene er nålet fast til stikkmassen/oasis.
DSCF9046
Vær så god, bare forsyn deg… 🙂
DSCF9015 (1)
Lekkert å dekorere bryllupsbordet med slike kaker, eller hva? 

DSCF9034

«Ingredienser»: zamioculcas, rosmarin, rabarbra, og to-farget rose

DSCF9038 (1)

Som jeg har nevnt tidligere her på bloggen, så elsker jeg kaker, både spiselige og ikke spiselige.. Nå skulle jeg gjerne ønske disse var spiselige, for de ser ganske så fristende ut.  (jeg må ha kake nå!) 😉
DSCF9052
Disse kjente skålene fra Marimekko kan også brukes til å ha blomster i 🙂