Lerk og små blomstervaser

Fleur2 comments3121 views
Hei, så hyggelig at du hadde lyst til å titte innom. 🙂 Har du tatt påskeferie og fått skuldrene ned der du skal ha dem? 😉 Du kjente kanskje etter nå, eller hva? 😉 Det er i hvert fall ingen grunn til ikke å slappe av, ta livet med ro og kose seg litt ekstra i disse dager. 🙂 Selv kan jeg ikke huske sist vi hadde et så lovende værvarsel for påsken som vi har i år. Starten har vært magisk og fortsetter det slik blir dette århundrets påske 🙂 Denne gangen har jeg lyst til å vise deg noe enkelt, rimelig og søtt som du kan lage på 1-2-3. God fornøyelse 🙂
S0386077
Det var disse små glassflaskene fra Søstrene Grene som ga meg ideen til dette innlegget. 🙂 De koster ca. 15 kr. pr. pakke
S0617064
Naturtråd (Panduro) har jeg brukt for å henge opp flaskene i greinene. Finnes i ulike farger.
S0518051 (2)
Flaskene har en grei «hals» som gjør det enkelt å feste tråden i. Fordel flaskene rundt og heng de helst på litt tykke greiner som tåler litt tyngde.
Fyll de med litt vann og korte blomster. Siden det er påske, valgte jeg små Narsisser- Påskeliljer. ♥
S0407043
Tips: Liker du å lage blomsterarbeider, men har minimalt med tid, anbefaler jeg deg å kjøpe halvfabrikata slik som dette 🙂  Her ser du tre greinballer som jeg har satt til noen greiner med Lerk- Larix og Selje- Salix. For å feste greinene bruker jeg kun noen små lengder med vikletråd. Greinballene har jeg åpnet (ved hjelp av håndkraft) og satt små vaser med Påskeliljer i. Den lille ballen har jeg valgt å bare ha noen små vaktelegg og gåsunger i.
S0488048
Lenge siden du har hilst på min lille Tintin nå, så det var på tide. ♥
S0468046
Naturlig påskestemning er det aller fineste- ikke sant? 🙂
S0578058 (1)
NB: husk å etterfylle med vann. I bakgrunn (hyllen/boksen på veggen) kan du se kransen av ullkuler benyttet på en annen måte. Se kransen fra et tidligere innlegg her. 🙂
S0657068 (1)
Naturlig påskeegg – en av mine favoritter å dekorere med denne påsken♥ Har du lyst til å se mer av dette?
Kjære Blomstervenn! ♥
Tusen takk for alle hyggelige meldinger som tikker inn på blogg, instagram og Facebook! Jeg setter pris på hver og en av dem. ♥ Uten dere hadde det ikke vært noen mening i å dele…  Jeg kan love deg flere innlegg i påsken, så jeg sier derfor på gjensyn. 🙂
Varm og solfylt påskeklem med en dæsj solfaktor 😉
Hilsen Fleur

S0897092

 

 

2 kommentarer

  1. Lekkert og fristende som alltid, og siden frosten har tatt min påskepynt…må jeg karnskje ut å lete hjelpemidler??

  2. Bruker mye lerk selv, fordi jeg har ett stort lerketre rett ved der jeg bor. Takk for nyttig inspirasjon ?

Legg gjerne inn en kommentar