Marianne og Erlend = Sant!

Fleur1969 views

Jeg var så heldig å få lov til å planlegge og lage alt av blomsterarbeid til dette herlige parets bryllup. Det er noen år siden 20.06.2013, men vil likevel dele det med dere lesere. Føler brudebuketten og ellers arbeider du ser her er like aktuelle i dag som den gang. Jeg må presisere (ettersom det er mange som spør meg) at jeg ikke lager blomsterarbeider på bestilling, kun til familie og nære venner. Kos deg med flotte bilder fra et fantastisk bryllup! Alle bildene er tatt av fotograf Titt Melhuus, Trondheim. Lenge leve kjærligheten! 🙂

Den stor dagen har kommet og forberedelsene er i gang.. Her er det frisør (Klipperiet, Orkanger) og svigerinne Marthe som er godt i gang med brudefrisyren. 🙂

Marianne og Erlend 20.06. 2013

Etter en vakker vielse i Leinstrand kirke var brudeparet klar for å at i mot hyllesten fra alle gjestene.

Kyss nr. 2 etter å ha blitt mann og kone. 😉

Med et lite dryss av roseblader og potpurri ønsker vi de nygifte lykke til i ekteskapet. 🙂

Bruden og hennes hjelpere – forlover og brudepike.

Så kom også brudgommen og hans forlover med på bildet. 🙂

Etter ønske fra bruden om en brudebukett med rosa blomster, laget jeg denne romantiske buketten med klassisk oppbygging. Teknisk er buketten stiftet (samme dag) og de naturlige stilkene er satt på til slutt. Sløyfebånd til pynt og behagelig for bruden å holde i. Blomstenes symbolikk har også en betydning her 🙂 Se innlegg om blomstenes betydning her.

Bruden Marianne ble heldigvis svært fornøyd med brudebuketten 🙂

Flottere og mer sjarmerende brudepar skal man se lenge etter! Her er det like før paret setter seg i bilen på vei ut til mer fotoshoot, denne gang på Byneset.

Kyss nr. 3 som nygift… 😉

Da går ferden videre i en kul vinrød folkevogn cabriolet, klassisk dekorert med blikkbokser og bjørkeris. 🙂

Skåååål i vei!

Nye bilder skal tas på området rundt vakre Byneset kirke.

Litt sprudlende i glass og flaske før nye bildeminner tas. 🙂

Fotograf TittMelhuus tok bilder av paret gjennom hele dagen og kvelden. Jeg må si de gjorde en fenomenal jobb.

Nok et sterkt bilde. Dette er ved graven til brudens mor som gikk bort så alt for tidlig. En vakker måte å hedre sin mor og svigermor på. Litt tid ved graven for å minnes og la henne bli en del av deres store dag. Vi glemmer deg aldri, kjære Heidi!

Ferden går videre…og nye bilder skal tas… 🙂 Legg merke til hvordan Marianne holder brudebuketten…perfekt høyde og vinkel ved hoften. NB: en del bruder kan ha en tendens til å bære buketten alt for høyt, noe som ikke ser så bra ut. Heldigvis er de fleste fotografer kjent med dette «problemet»…

Ja, bildene av Marianne og Erlend gir forhåpentligvis tips til positurer for vordende brudepar… 🙂

Dette bildet er tatt på golfbanen like ved festlokalet (Klett Samfunnshus) hvor bryllupsfesten ble holdt.

Gjestene som ankommer festlokalet får velge tilbehør før de fotograferes. Min mann og jeg valgte bart og briller 🙂

Bruden er glad i blomster og spesielt Hortensia, Peoner og roser, noe som gikk igjen i borddekorasjoner sammen med masse blåbærlyng. Brudeparets initialer (M og E) ble skåret ut i isopor og dekket med blåbærlyng. (Bokstavene ser du like bak bruden) Mange norgesglass i ulike størrelser var fylt med levende lys og store klaser med Hortensia. Til sammen ga det rommet en frisk, lun og varm atmosfære.

Det ble mange turer opp på stolen og under bordet i løpet av middagen… og mange kyss 😉

En stolt far som holder tale til den flotte jenta si. 🙂

Flere av talene slo virkelig an… 🙂 Som du ser ble det også dekorert med ranker av blåbærlyng på den ene langveggen, noe som også ga rommet et lunere preg.

5 etasjes bryllupskake, selvsagt med rosa roser 😉

Brudgommens svigerinne laget denne nydelige og romantiske ostekaken. 🙂

Takk til brudgommen, Erlend og …

bruden, Marianne for at jeg fikk dele så mange bilder fra deres fantastiske bryllup for vel 7 år siden! Fy, som tiden flyr! Takker også til TittMelhus for særdeles godt håndverk!

Lenge leve kjærligheten! 🙂

Legg gjerne inn en kommentar