Midt-Norges største bryllupsmesse og show

Fleur2975 views
Hei, kjære leser! ♥ Som jeg lovet på Facebooksiden min for et par dager siden, kommer det nå et utfyllende innlegg fra  Christiania Glasmagasins Bryllupsshow og Midt-Norges største Bryllupsmesse på Clarion Hotel & Congress i Trondheim søndag 4. feburar 2018. Selv var jeg der med mine to forlovere på jakt etter mer inspirasjon og tips til vårt bryllup i Spania til høsten. Først får du et innblikk i selve messeområdet og de ulike stands, for så å bli med inn i hotellets kongressal hvor du får overvære det siste innen brudemote, buketter, frisyrer og make-up fra cat-walken. God fornøyelse ♥
timthumb.php
Bryllupsmesssen startet kl. 12 med mingling og besøk på de ulike stands. Selve bryllupsshowet startet ikke før kl.15
DSCF8714
Inngangen til messeområdet på Clarion Hotel og Congress. Her sto vi helt fremst med en lang kø bak oss.
DSCF8715
Den første standen som møtte oss var Agape som er en brudesalong med over 400 kvadratmeter med brudekjoler og selskapsklær. De tilbyr et bredt utvalg av bryllups- og festklær for store og små, samt det nødvendige tilbehøret som setter en ekstra spiss på antrekket.
DSCF8716
En søt og hyggelig ansatt hos Agape. Deres konsept og design bygger på mange tiårs erfaring fra bransjen, gjennom egne butikker og design. De markedsfører og selger utelukkende norsk design i sin butikk.
DSCF8717
Velkommen til luksus og eleganse! Hovde gård (den gamle husmorskolen) – et av landets flotteste steder for kurs og konferanse, bryllup, festmiddager, eventer og julebord med overnatting i herskapelige rom. Hovde Gård ligger sentralt og idyllisk til ytterst i Trondheimsfjorden. Lang kyststrekning, hemningsløs natur, historiske og eventyrlige opplevelser er noe som venter deg. Dette er et ypperlig sted for en bryllupsfeiring. ♥
DSCF8720
Denne søte damen ved Akademiklinikken kan forsikre oss om at hos dem møter du bare kvalifiserte spesialister i plastisk kirurgi, dermatologi, injeksjonsbehandling og medisinsk hudpleie. Samtidig er de opptatt av den personlige kontakten, og setter deg og dine behov først. De har trygghetsgaranti, og 5 års kapselgaranti.

DSCF8722
akademikliniken.no

DSCF8719
Målet med kosmetisk kirurgi og estetiske behandlinger skal ikke være å forandre deg til noen andre står det på AK´s hjemmesider. Derimot kan vi forbedre eller gjenopprette utseendet, eller bare korrigere noe som du selv synes er plagsomt. Dette kan i sin tur bidra til økt livskvalitet .
DSCF8726
Havfruen er den restauranten i Trondheim som har spesialisert seg lengst på fisk og sjømat – siden 1987 har de servert nydelige retter av råvarer fra havets skattekammer. I sine unike, koselige og historiske bryggelokaler serverer de fortsatt sjømat, samt kjøttalternativer, av hovedsakelig lokale og kortreiste råvarer.
DSCF8724
Havfruen Selskapslokale finner du i underetasjen i brygga, i høyde med Nidelven. Her får du en fantastisk utsikt mot Bakklandet, koselige, historiske lokaler med lun atmosfære og nærmere vannet kommer du ikke! Her fikk vi smake på nydelig panna cotta.
DSCF8728
Romantikk på Hotell Fjällgården! De har lang erfaring med bryllup og kan by på en fantastisk plass med herlig utsikt over Åre. Rustikt miljø, storslagen natur og uventede innslag gjør Hotell Fjällgården til den perfekte plass for et bryllup i fjellet.
DSCF8730
Tina som er florist i Åre kan hjelpe deg med blomster til ditt bryllup ♥
DSCF8733
Franske Nytelser var selvfølgelig på plass. Franske Nytelser er et lite stykke Frankrike i Trondheim.
Etablert i 2005 av franskmannen Denys Favier med bakgrunn fra Erichsen konditori. Vi fikk smaksprøver som danset i munnen 🙂
DSCF8737
Des macarones i flere ulike smaksvarianter. Finn din favoritt 🙂
DSCF8736
La deg friste av det som den franske konditoritradisjonen har å by på.
DSCF8752
Thune Jewelry & Watches er en av Norges ledende bedrifter innen gullsmed- og urmakerbransjen med historie tilbake til 1857.
DSCF8749
Thune har i dag 16 fysiske butikker i Oslo, Akershus, Bergen og Trondheim i tillegg til nettbutikk. I deres butikker finner du blant annet et stort utvalg av klassiske diamantsmykker av høy kvalitet og sølvsmykker.
DSCF8753
Et generøst messetilbud fra Thune ♥
DSCF8755
Mange flotte ringer ble presentert på Thunes stand.
DSCF8763
Strå Blomsterverksted vil gjerne lage brudebuketten din ♥
DSCF8762
Denne flotte jenta hjelper deg gjerne med dine valg til den store dagen. ♥
DSCF8765
Strå Blomsterverksted legger vekt på kvalitet og på å skape unike produkter til hver enkelt kunde. Inspirasjonen blir drevet av de ulike sesongene.
DSCF8760
Med lang erfaring i bransjen, er de behjelpelig med arrangement i liten eller stor skala i tillegg til bryllup og begravelse. Ønsker du en avtale for fast levering av helgeblomst levert på døren, fikser de også det. 🙂 Her en lekker dråpeformet brudebukett med et sterkt formalt preg.
DSCF8764
Vakker borddekorasjon med lys i midten til et rundt bryllupsbord er lekkert- eller hva ? 🙂
DSCF8766
Håndbundne brudebuketter som ser tilfeldig satt sammen ut er fortsatt populære. De kan nok være fristende å lage selv, men er mye mer krevende å få til på en fin måte en de fleste tror. Ikke spar på blomster i bryllupet og la en faglært dekoratør ta seg av jobben!
DSCF8759
Fargerik brudebukett med mange herlige og spesielle blomster.
DSCF8772
Sukkulenter, strå og duftende Jasmin er en spennende sammensetting og passer flott til den naturlige og moderne brud.
DSCF8756
Strå Blomsterverksted  ligger mellom Bakklandet og Solsiden. Lokalet ble åpnet i november 2016, og er et sted som rommer mye kreativitet. De har faget i fokus og lager blomsterarbeider til alle anledninger.
DSCF8775
EvaBrud på Heimdal var selvfølgelig også på plass med nydelige brudekjoler, selskapsklær, undertøy og vakre smykker. Eier og driver Bente Mæhre og hennes medarbeidere er superdyktige og veldig hyggelige. Min favorittsalong her  i Trondheim ♥
DSCF8777
Do you say Yes to the dress?
DSCF8780
En liten pause i all bryllupsplanleggingen med mine to forlovere var etterlengtet etter noen timers mingling før selve showet.
DSCF8783
Alle som var på messen fikk siste utgave av Bryllups Magasinet og en goodiebag med en liten lyslykt, 2 vinglass ++ til en verdi av kr. 1000 Slettes ikke verst! 🙂
DSCF8785
TiTT Melhuus var også til stede med sine fantastiske brudebilder. Absolutt min favorittfotograf her i byen, uten tvil! ♥
DSCF8786
TiTT Melhuus er eid og drevet av Tone og Torgrim Melhuus.
Vi holder til i fantastisk flotte, 650 kvadratmeter store lokaler i Kjøpmannsgata 6. Trondheim, bare 50 meter fra ”Lykkens portal” på Gamle Bybro.
DSCF8789
For min del var dette den beste messestanden.
DSCF8790
Titt Melhus har to store fotostudio, to gallerier, tre visningsrom, antikkbutikk, rammeverksted og produksjonslokaler for sine fotografier.
DSCF8798
Så startet selve brudeshowet med Mona Grudt som konferansier. Hun ser jo fortsatt nydelig ut gjorde en fin figur, spesielt den siste delen av showet. Damen til venstre representerer Glassmagasinet og hadde mye på hjertet, men heller lite til overs for pensko 😉
DSCF8797
Scenen var svært enkel med kun hvit filt på gulvet og transparent stoff (diagonal opphengt) på bakvegg. Spartansk og kjedelig, rett og slett hastverksjobb! Mye synlig teip og hull i stoffet er ikke flatterende og synes godt når det ikke er mye annet å sette øynene på før det skjer noe på scenen.
DSCF8793
Brudemote anno 2018
DSCF8794
Beklager den svake kvaliteten på bildene, men det var vanskelige forhold…
DSCF8809
Vakker og tidsriktig brudekjole og bukett.
DSCF8811
A-linjeformet skjørt med vakre blonder og v-hals. En av mine favoritter i denne visningen.
DSCF8812
Denne kjolen er også flott, synes jeg. Virkelig kledelig til denne modellen.
DSCF8817
NB: Pass på å ikke holde brudebuketten slik. Det ser ut som man bærer en kake og midjen blir dekket til…
DSCF8820
Nydelig brudekjole fra Eva Brud og dress fra Gunnar Ree på Heimdal.
DSCF8825
Nusselige brudepiker som hadde fortjent noe å holde i som f.eks. blomster, ballonger eller kurver med roseblader. Nei, dette ble for tamt! 🙁
DSCF8822
Fint med «brudepar» på scenen ♥
DSCF8826
Spesiell brudekjole og fargerik håndbundet brudebukett.
DSCF8829
Modellen til venstre førte seg flott på scenen og kledte også alt hun bar. 🙂
DSCF8830
Brudemodell som savner brudebukett.. Det gjorde i hvert fall jeg 😉
DSCF8833
Denne brudekjolen var virkelig vakker, i hvert fall på denne modellen. 🙂
DSCF8836
Prinsessekjoler var det mange av… ikke helt det jeg ser etter i min alder…
DSCF8838
Enkel og stilig brud med moderne armbukett med spesielle materialer.
DSCF8841
Nok en prinsessekjole
DSCF8802
Lekkert undertøy ble også vist
DSCF8807
Hadde man bare hatt denne kroppen…
DSCF8845
Jeg har ikke bilder fra hele bryllupsshowet, men en god del.
DSCF8846
En ekte prinsessekjole med masse glitter passer best til den unge bruden, synes jeg. Denne er fra Agape.
DSCF8850
Agape har brudekjoler i alle størrelser. 🙂 Flesteparten av modellene var fra modellbyrå og derfor svært slanke og høye, bortsett fra et par. Hvorfor ikke bruke jenter og damer i flere ulike størrelser og alder. Det er lettere å relatere seg til. ♥
DSCF8852
Nydelig par og søte brudepiker, men savner mye her. Dette er for tamt!  En bamse på deling er vel lite 🙁
DSCF8854
H2 står for modellenes hår og make-up.
DSCF8856
Stilig detalj i håret. Brudemodellen minner meg litt om Jackie Kennedy
DSCF8861
Hva med litt blomster eller ballonger på scenen? spesielt på venstre side var det skralt med teip og slitt vegg.
DSCF8859
Enkel og stilig kjole og brudebukett med roser og strå.
DSCF8866
Kveldens eneste lille suss… 😉
DSCF8867
Flott par som gjorde seg veldig bra på cat-walken. Spesielt «bruden», hun var superflink på scenen og kledte alle kjolene hun bar.

 

Kjære leser, kanskje også kommende brud som meg! ♥
Dette var et helt ordinært bryllupsshow uten noen overraskelser! Jeg må innrømme at jeg ble litt skuffet over hvor fantasiløst og lite sjarmerende det hele var. Det virker som det har gått litt fort i svingene… Kjolene til EvaBrud var nydelige og undertøyet lekkert, men så stopper det også der. Jeg fortsetter jakten på den rette brudekjolen til meg.
Ha en riktig fin helg og morsdag på søndag.
Varm klem fra meg til deg
Fleur

 

Legg gjerne inn en kommentar