På jakt etter den ultimate brudekjole

Fleur6484 views
Ja, nå er det vel på tide å prøve brudekjoler! 🙂 Skal gifte oss i september 2018 og har ennå ikke vært på seriøs jakt etter den viktigste kjolen jeg skal bære i hele mitt liv! Så før jeg tar turen på ulike brudesalonger og bryllupsshow skal jeg finne ut av hva slags snitt som er kledelig i forhold til min kroppsfasong. Jeg bør også bestemme meg for type utringning (foran og bak), farge, blonder eller ikke blonder, farge, slør mm. Vil du være med på min jakt etter den ultimate brudekjole, må du følge med på de ulike blogginnlegg som legges ut etter hvert. Men, som du sikkert skjønner så kan jeg ikke avsløre hvilken kjole jeg velger før etter den store dagen. 😉 Når kjolen er i boks, kan jeg gå videre til valg av brudebukett og frisyre. Det er viktig at dette passer sammen, at det harmonerer. 🙂
b0ce0ee1a03fac2f1bba26fd4b41a970
En av de første brudesalongene jeg skal oppsøke her i Trondheim er EvaBrud som holder til på Heimdal. Der vet jeg at jeg får rett veiledning og profesjonell hjelp. 🙂 (bilde er illustrasjon og ikke fra denne salongen)
timthumb.php
Neste steg på reisen til å finne den ultimate brudekjole (for meg) blir å ta turen til Bryllupsshow og messe sammen med mine to forlovere på Clarion Hotel her i Trondheim. Håper det skal gi meg en god innføring i hva jeg liker/ønsker og hva jeg i hvert fall ikke vil ha 😉
DSCF1770
Mine data: Fleur 48 år, høyde 166cm, vekt 58kg, kroppsfasong- timeglass, hudtonen er kald og stilen min kan vel klassifiseres som klassisk og sporty.
Body Shapes Sketch for blog
Min figur er altså timeglass og den tåler visst det aller meste sier proffene på feltet. Fra helt tettsittende brudekjoler til mer flagrende kutt. Men, jeg er jo ikke så høy, så jeg vil unngå å virke lavere enn jeg er… Dette er ikke lett, men det skal det vel heller ikke være 😉
body-shape-diagram
Fant mange gode illustrasjoner om kroppsfasong på Pinterest. Finner du din?
 2825072
Dette er anbefalt snitt/fasong for oss med timeglassfigur. Ja, jeg kan leve med det 😉
4682f0be5b3a71bc691c96cb3c794913
Ja, det handler altså om min reise for å finne drømmekjolen ♥ Jeg har alltid vært begeistret for Pronovias design. Som du sikkert forstår må en Blomsterdekoratør være oppdatert på bryllupstrender både når det kommer til kjole, hår og blomster. ♥
a824cc515984996361767ff53710a910
Fasonger/snitt som er kledelig til meg og som jeg liker er: Mermaid/havfrue, Trompet og modifisert a-linje. Men, jeg liker også ballkjolen selv om den nok er tiltenkt den mer yngre garde.
 b5ce5a0214d78cf5b63a3fcdd4755ed9
Denne kjolen skal visst passe min timeglassfigur… Den er lekker eller hva?
bece587048a39ab56e51298a2795712e
Men, jeg liker også denne veldig godt… Her ser du hvor ubestemt jeg er… det er jo to helt forskjellige kjoler og stiler!! Den er sikkert for ung i uttrykket for meg, men hvis jeg prøver en slik kjole og føler meg vel… 😉
S0378078
Når det kommer til kjolens utringning er jeg ganske trygg på hva jeg liker og kler. Som du ser forbereder jeg meg til den store dagen vår 😉
62dff2b50e53a24f10a45eb155cbd515
Her ser du en oversikt over de ulike utringningene som finnes. Jeg kler best med v-neck, straight, scoop, sweetheart, illusion og asymmetric i forhold til min kropp og ansiktsfasong.
83079653592fdf65f98bb4b95d1a1b89
Det er ikke bare utringning foran man skal ta stilling til, men også bak. ♥
fce7f801c52c43c9f5ed4aa8ba084b7d
Jeg har en svakhet for litt spesielle brudekjoler også ♥ Slik som denne i dus rosa og med blomster på ♥ Som du vet elsker jeg blomster, så det kommer sikkert ikke som noe sjokk på noen at jeg kan ende opp i en slik brudekjole 🙂
DSCF8203
Ja, det er i 2018 det skjer! Min samboer og jeg har vært sammen i 22 år, så det er sannelig på tide at vi gifter oss!
4543cd785bdf4f36e96da95e1b3a620e
Vi gifter oss i Spania så en florlett kjole kan passe flott! Denne er ganske annerledes og mye mindre prangende enn de andre jeg har vist deg, men også vakker, synes jeg.
DSCF8483
Brudebukett og hårfrisyre er det neste jeg skal ta stilling til, men da må kjolen være på plass 🙂
Kjære Blomstervenn, kanskje også Bride to be ? ♥
Det er mest for min egen del at jeg nå begynner å skrive om min jakt på drømmekjolen. Dette er min måte å komme i gang med alle personlige forberedelser til vår store dag i september. Det er ekstra hyggelig hvis også du vil være med på denne reisen. Kanskje du selv skal stå brud (i godt voksen alder) og trenger litt inspirasjon, drahjelp og tips i forhold til hvor man skal starte og hva man bør tenke på i forhold til alle disse viktige, men hyggelige valgene. 🙂
To be continued ♥
Med ♥-lig hilsen
Fleur, Bride to be 😉

 

Legg gjerne inn en kommentar