Påskegule tulipaner på løk, gåsunger og et organisk etasjefat

Fleur1608 views

Så nydelig at du fikk lyst til å ta deg en tur innom siden min i dag. 🙂 Håper jeg kan bidra med bittelitt inspirasjon til å pynte hjemmet ditt til påske. I tillegg til dette innlegget, har det jo blitt noen påskeinnlegg i de 4 årene jeg har drevet bloggen, så du må bare ta en titt på gamle innlegg også. 🙂 (ligger under fanen høytider/ så velg påske)
Nå skal det handle om tulipaner på løk, gåsunger og søte harepuser – god fornøyelse! 🙂

Tørkede Salix- gåsunger/kattlabber (Mestergrønn) klare til å bli limt (varmlim) til isopor-ringer (stoff og stil). 🙂

NB: limet fra limpistolen har en så høy temperatur at isoporen smelter, derfor er det lurt å ta lim på hver og en gåsunge før du presser de på kransen.

Gåsunger satt i system 😉 Jeg har egentlig bare limt gåsungene etter hverandre og ikke tenkt noe videre over annet enn at de skal dekke hele isoporkransen (ikke undersiden da). (I faget ellers tenker vi om det skal være fjærlagt eller taklagt når vi f.eks fester blader til en krans). NB: du må nok regne med å brenne deg litt på fingertuppene, men det er ikke vondere enn at du tåler det 😉

Ville bare vise deg et lite forsøk på å lage noe annet enn en lyslykt. Ikke særlig pent, men kult å ha forsøkt. Den lå på trappen noen dager før den smeltet bort 😉

Tulipanene på løk har jeg ganske enkelt plantet om i disse to rustikke pottene. Så tredde jeg tulipanene gjennom kransen og plasserte den på kanten av potten. Søtt- ikke sant! 🙂

Fant dette bildet av et organisk etasjefat som jeg laget i fjor påske. Det var jo ganske kult… (Finner mange bilder av ting jeg har laget som har gått i glemmeboken). Det er en del jeg lager som jeg rett og slett ikke rekker å legge ut her på bloggen 🙁

En annen måte å bruke kransen på er å sette den på et lysfat på denne måten. De hvite påskeharene har jeg kjøpt på Tiger her i Trondheim. Det er et hull ved hvert øre med plass til materialer som ikke trenger vann (ikke glasert). Som du ser har jeg valgt å sette til noen få Phalaris (hvit-dyppede strå).

Påskeeggene (gåsegg og hønseegg) på fatet har jeg kjøpt på Panduro. Her kan du lese om stell av vårblomster på løk i et av mine tidligere innlegg.

Ha det godt for denne gang, kjære leser og Blomstervenn! 🙂 Ta vare på deg selv og alle som er verdt å bry seg om. Varm klem til deg fra meg. Fleur

Legg gjerne inn en kommentar