Små dekorasjoner med sukkulenter

Fleur2520 views
Som du kanskje vet jobber jeg ikke som blomsterdekoratør lenger, men har det kun som hobby. ♥  Bloggen er min form for kreativ utfoldelse og glede over fortsatt å kunne holde på med faget, til en viss grad. ♥ Du forstår sikkert at jeg ikke kan kjøpe alle blomster jeg ønsker meg og at jeg ikke rekker å løpe over alt i marka etter vakre og spennende blomster, for det har jeg verken råd eller tid til. Skulle ønske jeg kunne drive med hobbyen på heltid, men det kan jeg dessverre ikke gjøre av ulike årsaker. 🙁 Håper likevel, med det forholdsvis lille jeg har å kunne spre blomsterglede og ikke minst inspirasjon til å gi deg lyst til å kreere noe selv. 🙂 I dag er det små dekorasjoner i rustikke leirpotter som står for tur og de tripper etter å få vise seg frem for deg 😉

Leirpottene har jeg gnidd inn med sement for å få et grått og mer rustikt preg (har dessverre ikke noe godt bilde av pottene). Pottene fylles med våt oasis. Spireagreiner er bøyd til og festet med streng.

Vakre roser og andre materialer stikkes radialt inn i oasis. (radialt- alle stilkene har et felles møtepunkt mist i oasis)

Her er alle materialene på plass. Som du ser har jeg ikke vært så nøyaktig med å få til en rund (totalform/ytre form) form på arbeidene. Det er med overlegg for jeg vil at de skal ha et litt naturlig preg. 🙂

Sukkulenter fra en potteplante er benyttet og de får en ekstra stilk i form av en streng.

Kan du se hvilke materialer jeg har benyttet? 😉

Ja, her er det både roser, grenroser, hortensia, nellik, spirea, sukkulenter og rosmarin ♥

Tips: Små dekorasjoner er svært anvendelige å dekorere ulike festbord med. På et rundt bord kan de f.eks plasseres på denne måten, i en ring på selve bordet eller på et fat.

Tips 2: Skal du dekorere et rektangulært bord/langbord kan mindre dekorasjoner plasseres litt diagonalt fra hverandre, gjerne med lys i mellom. (ikke helt heldig med å illustrere dette, men jeg er sikker på at du forstår hva jeg mener 😉 )


Fant dette bildet som viser det noe bedre… Hmmm 😉


Tips 3: Dekorasjonene er flotte også på fat som harmonerer i farge og materiale. En ryddig og praktisk anretning 😉

Søte dekorasjoner som passer utmerket til de fleste anledninger, inne som ute. 🙂

NB: La aldri blomster stå i solen, hverken inne eller ute. Vevstemperatur og fordamping i blomsten blir for høy som igjen fører til uttørking/visning. 🙁
Kjære leser! ♥
Tenk at det er fredag og at vi i morgen sier god helg til hverandre igjen! Jeg kjenner litt på stress for jeg synes dagene og sommeren går så alt for fort av gårde! Jeg vil ha mere sol og godvær for da tenker jeg ikke så mye over det. Er det slik med deg også så tidlig på sommeren? ♥
Varm og solrik klem fra meg.
Fleur

 

Legg gjerne inn en kommentar