Vakre vårblomster og en beroligende og duftende Lavendel

Fleur1876 views

Hei på deg, min Blomstervenn! 🙂 Ja, nå er det en stund siden forrige innlegg her på bloggen. Travle dager er årsaken til det, men også fordi jeg er i tenkeboksen når det kommer til videre arbeid med bloggen. Kanskje det er på tide å gjøre ting litt annerledes, kanskje en annen digital plattform jeg bør satse på? Jeg må nok gruble litt mer, for jeg har lyst til å bruke mer av fritiden på å lage blomsterarbeider og mindre tid ved tastaturet. Å drive en blogg betyr mange timers skjermtid, og det har jeg nok av i jobben min. Uansett, her kommer nok et innlegg fra meg, direkte til deg, min kjære leser og Blomstervenn. Denne gangen har vakre vårblomster fått hovedrollen:)

Dessverre ingen prosessbilder denne gang, men jeg har stor tro på at du nå kan ane hva slags type arbeid dette er (disiplin). Har du fulgt bloggen min en stund eller jobber i faget (er Blomsterdekoratør) er jeg trygg på at skjønner hvilken teknikk som er benyttet. 🙂

Ja, jeg har benyttet oasis (alle materialer er stukket inn i stikkmassen) og derfor er det en dekorasjon (disiplin). 🙂 Paralell grupperingsteknikk/stikketeknikk.

Fikk så lyst til å vise deg min nydelige Lavendel. Dn ble kjøpt hos Mester Grønn i midten av mai. Må bare ha flere av dem på verandaen for de dufter så himmelsk godt! 🙂 Går ofte å stryker over blomsterhodene for at luften skal bli fylt med beroligende aroma som demper stress og mas 🙂 Tips: Klipp av noen blomsterstilker, la de tørke og legg de i en liten og luftig tøypose – helt nydelig å ha ved siden av hodeputen din. Klem litt på den for å få fram duften/aromaen. Garanterer deg en god natt søvn 🙂

Vårblomster i en kvadratisk skål (underlag). Stauder fra hagen er: Perleblomst- Muscari, Vårkjærminne, Scilla, Forglemmegei. Lavendel og noen Stemor er nappet fra årets innkjøp av utplantings planter. 🙂 Rundt totalformen finner du litt Tillandsiaskjegg.

Avslutter innlegget med en bukett med herlige Engkarse, strå, Lavendel, Stemorsblomster og blåbærlyng. For en herlig årstid! Jeg elsker vår og tidlig sommer. 🙂

Endelig helg! 🙂 Varm klem til deg fra meg. Hilsen Fleur

Legg gjerne inn en kommentar