Vips så får du høststemning i stua :)

Fleur2288 views

Nyper, rogn, oransje lys og en ny pute fra Ikea 🙂

Ja, det skal ikke mye til for å skape litt varm høststemning i en ellers ganske kald fargepalett!  Jeg er og har alltid vært tiltrukket av kalde farger, så oransje fargetoner har aldri tidligere fått innpass i vårt hjem. Denne høsten derimot har jeg blitt omvendt, for nå sier jeg ja takk til alt som gir glød og varme. Jeg har til og med gått til innkjøp av puter med varme høstfarger, men noe innslag av kalde farger er det også. Varme og kalde farger sammen er slettes ikke så verst hjemme hos oss likevel! Med friske, nyplukkede nyper og rogn enkelt lagt i treskåler, oransje lys og en ny pute fra Ikea ble det jammen høststemning i stua. 🙂
dscf1378
En enkel krans av hvit Calluna/Lyng har jeg lagt over trebollen, Sølvtråden står i en vattert «stoffpotte» fra Mester Grønn slik at den kan vannes enkelt der den står (uten å ødelegge trebollen). Nyper og rogn gir her en god høststemning på en enkel og ærlig måte 😉
dscf1382
Tydelig varm/kald kontrast
dscf1540
Den mye omtalte puten fra Ikea… (ha, ha 😉 )
dscf1563
Denne «soppen» (og en til) kjøpte jeg av jentene i Blomster i Byhaven for noen år siden. Den var skikkelig på salg, så jeg fikk den for en slikk og ingenting. «Soppen» hadde ikke slått an, sa de… Jeg stiller meg undrende til det for er den er jo så røff og ganske spesiell. De fleste som kommer på besøk til oss, må bort å ta på den 🙂
dscf1384
Kos og varme betyr en del for denne lille meksikaneren også..
dscf1374
Et kort og enkelt innlegg denne gangen altså, med tanke på deg som trenger å oppnå maks høsteffekt med stramt tidsskjema 😉
Nytt innlegg på samme tema kommer snart. Flere gode tips og bilder som viser ulike måter å dekorere med naturmaterialer som gir varm høststemning i hjemmet ditt.
Hilsen og klem fra meg
Fleur

dscf1373