Betongfat- lekkert både ute og inne

Fleur3 comments2088 views

Hei på deg, min søte Blomstervenn 🙂 Ja, nå vil jeg dele noe som jeg laget for godt over 3 år siden, men som jeg ikke tenkte var så interessant her på bloggen. Det var ikke før en venninne av meg foreslo det for meg, at jeg nå gjør nettopp det. 🙂 Håper du finner det inspirerende og får lyst til å lage dine egne stilige betongblader.

Prosessen: Her blander jeg sement og vann, men før det har jeg…

laget to hauger med sand/grus og lagt store rabarbrablader med undersiden opp.

Sementen legges så godt på hele bladformen. Trygger det godt på plass slik at alle årer blir så tydelige som mulig.

Måtte bare ha inn et blomsterinnslag, selvfølgelig i «hjemmelagede» betongunderlag 😉

Legg et godt lag med sement over bladene og form/trykk godt i ytterkanten (omrisset) også. Det bør være et litt tykt lag (vel 3 cm.), spesielt på de store formene/bladene. Skal de plasseres ute er det greit at de tåler en trøkk 😉

Slik så bladene ut når jeg snudde dem etter 2 døgn tørketid. De fikk en flott ruglete kant av småstein rundt kanten som gjorde bladene mer interessante å se på 🙂

Et lite blomsterinnslag igjen- det må til, vet du ! 😉 Når du først er i gang, er det jo greit å eksperimentere litt 🙂 Her med rester av betong og «Norsk bambus»/Bladslirekne.

Tilbake til prosessen med betongbladene: så skrapes det friske rabarbrabladet forsiktig av med en tapet/blomsterkniv.

Det er spennende å se hva som skjuler seg under bladet… 🙂

Jeg fant et bilde av det minste bladet jeg laget. Det er nå hjemme hos min venninne som anbefalte meg å legge ut innlegget. 🙂 Det blir spennende å se hva du synes, om det var verdt tiden jeg brukte på det 😉 Gi meg gjerne en tilbakemelding her på bloggen. Den trenger ikke være lang. Varm klem til deg fra meg. Fleur.

3 kommentarer

  1. Kjempefine fat💚Rabarbrafat står på listen over ting jeg ønsker til hagen👌

Legg gjerne inn en kommentar