Eventyrkrans nr. 2

Fleur3217 views

 

Hei på deg! 🙂

Jeg lovet deg flere utgaver av Eventyrkrans og her er den neste i rekken. Har du ikke sett hvordan jeg lager selve kransunderlaget, kan du gå inn på Enkel julekrans hvor du finner greie prosessbilder.
Jeg fikk litt blod på tann når jeg holdt på med ideen rundt Eventyrkranser, og det ble derfor laget flere enn jeg hadde tenkt. Håper du liker dem og at du ikke synes de er alt for naivistiske (barnslige)… Uansett, jeg digger å lage slike små «fortellinger» og kommer nok til å lage flere ved en senere anledning. Det trenger jo ikke å bare være til jul! 🙂

Fuglebo x 3

dscf4811
Her har jeg satt til litt ekstra granbar (stiftet med streng), noen «rolige» Eucalyptusblader og limt (limpistol) på 3 små fuglebo 🙂
dscf4808-2
Litt snø fester seg ved hjelp av spraylim (oasis). Du får sikkert kjøpt spraylim på hobbyforetninger eller i blomsterbutikker (hvis ikke, spør betjeningen)
dscf4779
Granbar og annet eviggrønt plukker jeg i hagen og ellers i naturen. Kongler likeså, og så får jeg en del av venner som vet jeg setter pris på det. Pyntebånd brukes litt mer enn tidligere (en periode var det helt ut). De jeg faller for finner jeg litt her og på blomster, hobby – og gavebutikker 🙂
dscf4812-1
Naturbånd/tau fant jeg på MG og båndene er fra Kremmerhuset
dscf4810
Sett til små lys på dørkransen og la inngangspartiet ditt tråle av varme og velkomst

 

Et litt annet «eventyr»…

dscf4787
Til den neste eventyrkransen laget jeg små mosetrær. Isoporkjegler viklet med flatmose
dscf4744
Fuglebo i frodig skog. 🙂 Jobb godt med volum og dybde når du skaper slike arbeider. Mørke farger trekker seg innover/tilbake, mens lyse farger «møter» deg mer. Jobb bevisst med dette.
dscf4746
Mye, rustikke materialer her. Ser du noen teksturkontraster? Hvilke?  🙂

Kjære trofaste leser! 🙂

 Nå har du fått servert to litt ulike Eventyrkranser, så nå tar jeg det nesten for gitt at du setter i gang din egen lille produksjon 😉 Har du ikke blitt helt fristet enda, vil jeg snart kunne by på en siste lille Julekranshistorie. Jeg kan røpe at det vil handle om noe mykt, søtt og rødt… 😉 I tillegg får du oppskrift på Heltrønderske sjokoladekjeks som smaker himmelsk!
 Holdefastjuleklem fra meg
Fleur
dscf4811