Georginer i en vakker sensommerkrans og myke pizzahorn

Fleur1430 views

Hei på deg, min aller beste Blomstervenn! 🙂 Ja, det er en stund siden siste innlegg nå. Grunnen til det er en lang sommerferie og at jeg ganske enkelt gikk lei av å sitte flere timer foran pc- skjermen. Fra og med nå vil du for det meste se bilder av ulike blomsterarbeid jeg har laget, men også noe favorittbakst i ny og ne. Du som har fulgt bloggen min en stund er jo klar over hvor glad jeg er i både blomster og god bakst 😉 Dessverre har jeg verken tid eller helse til å sitte mange timer å redigere og dokumentere prosesser, så derfor har jeg nå valgt å korte det hele ned til bilder og svært begrenset tekst. Ellers håper jeg du har hatt en god sommer og at du er klar for en fargerik høst med alt det herlige den har å by på. 🙂 God fornøyelse, og ikke nøl med å legge inn en kommentar eller to. Det setter jeg stor pris på 🙂

Innhøsting av neser/frukt…

og blomster fra hage og kratt

Her er min gode venn (og nabo) Lucas og jeg i full sving med hvert vårt blomsterarbeid.

Oasis med neser på… 😉

Lucas lærer seg ranketeknikk. Det bør man kunne når man skal lage seg en hodekrans. 🙂

Ble ikke ranken fin? 🙂

En storfornøyd produsent med verket på toppen 🙂

Det ble tid til litt bakst denne dagen også. Pizzahorn er en av favorittene. 🙂

De er så greie både å lage og varme opp etter å ha vært fryst, og smaker kjempegodt. 🙂

Er de ikke flotte!!! 🙂

Underlag- rundt fat med åpning i midten («kransfat») og oasis. Pinnholdere m/fix holde oasis på plass.

Sommerens aller siste hagepioner ble benyttet i denne kransen.

Vare Georginer blomstrer i krukker helt til høstens frost kommer på besøk, Bergknapp likeså…

Frukt/neser i indre og ytre rom med store og små blomster og blad dansende på topp.

Ha det riktig så godt til neste gang, kjære Blomstervenn. Klem fra Lucas og meg. (Her er vi en tur på City Syd og dyrebutikken her i Trondheim)

Legg gjerne inn en kommentar