Hjerter av einer til jul

Fleur459 views

Hei og velkommen skal du være! Denne gangen skal det lages nydelige hjerter i ulike størrelser av einer og litt edelgran. Fine å pynte med både ute og inne, aleine eller som en del av en helhet. Svært enkle er de også å lage, så det er bare å sette i gang. Du trenger kun litt naturmaterialer, tykk streng og vikletråd eller myrtetråd før du setter i gang. Hjertene er søte både med og uten pynt, synes jeg. 🙂

Minihjerte av einer.

Du skal nå få være med å lage dette hjertet…

Starter å vikle på grønt i hjertegropen øverst til venstre og jobber meg nedover mot hjertespissen. Jeg vil at einer og edelgrantuppene skal peke oppover på begge sider av hjerteformen.

NB: pass på at hjerteformen blir godt synlig, så ikke legg på for tykt med det grønne (einer, edelgran) her. Klipp/friser ev. til hvis det trengs etter at du har viklet det på strengen.

Snart ved veis ende, så da er det bare å sørge for en noenlunde jevn avslutning der endene møtes.

Til dette hjertet har jeg valgt ganske enkel pynt. En rød, tynn velursløyfe og noen ullkuler (Søstrene Grene)i ulike størrelser og farger.

Ullkulene er limt til hjertet med limpistol.

Tips: skal du pynte med hjertet innendørs, anbefaler jeg deg å oppbevare det utendørs så lenge som mulig før tett opp til julaften. Har du kjøle (dusjes og pakkes lett i plast) er det også topp 🙂

Når jeg først var i gang, laget jeg tre ulike størrelser.

Når man først er i gang, kan man jo lage flere… 😉

Min lille Tintin må selvsagt også pynte seg til jul.

Her har jeg satt til noen grå-beisede lerkekongler og et håndlaget hjerte (decoupage)

Håper du ble inspirert til å lage dine egne håndlagde og friske hjerter. Varm klem og god jul til deg fra meg, Fleur.

Legg gjerne inn en kommentar