På coma med blomst

Fleur1992 views
Nå på torsdagen fikk jeg endelig rotet meg til frisøren! Må innrømme at jeg er litt sløv når det kommer til håret, for jeg gjør svært lite annet enn å vaske, føne og sette det i hestehale. Det går også lenge mellom hvert frisørbesøk, og denne gangen hadde det gått så langt at selv naboen kommenterte de mange fremtredende, små grå. 😉
 21463391_861103114054000_9182546241006150062_n
Jeg er veldig fornøyd med Coma, en økologisk frisørsalong her i Trondheim sentrum.
 DSCF8795
Frisørsalongen har et enkelt og moderne interiør med mange grønnplanter stående og hengende rundt omkring
DSCF8780
Til dette frisørbesøket hadde jeg lyst til å ta med meg en liten blomsterhilsen. Her ser du tørkede Parkslirekne-Fallopia japonica satt i sement.
2017-09-23 02.55.37 (1)
Jeg har testet ut flere måter å bruke sement og Fallopia på. Jeg kommer tilbake til det i et senere innlegg 🙂 Det er kun en liten testutgave jeg hadde med til Frisøren.
DSCF8798
Men, før jeg viser flere bilder av den lille blomsterhilsen vil jeg vise deg noen flere bilder fra Coma. Her ser du en vegg man kan kikke litt på når håret blir vasket… 🙂
 DSCF8797
Det er en lun og god atmosfære på Coma med tente lys og levende vekster, noe jeg setter pris på 🙂
 DSCF8792
Ettersom interiøret er naturlig og ærlig på et vis, synes jeg dette enkle blomsterarrangementet passet inn. Her ser du hvordan underlaget med sement og tørket Parkslirekne ble.
 DSCF8791
Med kun noen enkle Cosmos ble det jo riktig så bra. 🙂
 DSCF8799
Må bare ha med denne delen av salongen også… 🙂 Er du kunde her får du servert den nydeligste teen jeg noen gang har smakt. Sammen med teen får du også en liten skål med tørkede frukt og nøtter. Teen kan du også få kjøpt hos Coma.
 DSCF8793
Her er en av Coma`s to lærlinger, Tina. Hun stripet håret mitt denne gangen og jeg ble veldig fornøyd! 🙂 Salongen er stolte av å kunne tilby plantebaserte produkter fra Aveda både innen farge, hår og hud. 🙂
DSCF8938
Synes det ble litt lite blomsterbilder i innlegget, så jeg slenger med et bilde av denne nydelige Hortensiaklasen som fortsatt pryder spisebordet etter helgen 😉
Det er sesong for Hortensia og de selges både i potteplante og som snittblomst. Denne (snitt) fikk jeg tak i hos Mester Grønn på Stavset her i Trondheim 🙂
Kjære Blomstervenn!
Ja, nå har vi beveget oss litt utenfor hus og hage og tatt en tur til frisøren sammen også 😉 Håper du synes det var litt gøy med et litt annerledes innlegg. Gi gjerne tilbakemelding på hva du synes 🙂 Ha en fortsatt flott helg!
Varm klem fra meg
Fleur

Legg gjerne inn en kommentar