Vendela Kirsebom, min nye brudemodell ;)

Fleur6580 views

Vendela Kirsebom

Ja, hun er fortsatt like vakker denne damen! Hun er den ultimate brudemodell for meg. I går var jeg så heldig å få et lite møte med henne. Hun var like flott, imøtekommende og vennlig som hun har vært på tv/Farmen denne vinteren. Hun var lett å prate med og stilte villig opp på et bilde med et av mine brudearbeid. Petter Pilgaard var også til stede og maste seg selvfølgelig til å bli med på et bilde sammen med Vendela 😉  Se video av fotoshooten sist i innlegget.
DSCF0124
Vendela og Petter på scenen under moteshowet på Sirkus Shopping på lørdagen.
DSCF0139 (1)
Vendela sa Wow når hun så brudearbeidet. Det tar jeg som et kompliment 😉 Hun var usikker på hvordan hun skulle holde det, så det ble en liten innføring før bildet ble tatt 🙂

Brudearbeid for en høy og slank kvinne som Vendela

Brudearbeidet jeg laget til Vendela er bygget opp av streng med flere hundre perler. Arbeidet er formet som en ganske flat og lang dråpeform (omvendt dråpe) med et hull i midten av den runde formen. Det er kun to organiske materialer i brudearbeidet og det er orkideer/Phalaenopsis og Tillandsia skjegg.
DSCF0138
Skjønnheten og Sjarmisen 🙂 Petter byr virkelig på seg selv og er ganske morsom. Ikke så rart at Vendela vil tilbringe tid sammen med han.

Utebilder av brudearbeidet til Vendela

DSCF0191 (1)
Orkideene holdt seg fint nesten hele dagen.
DSCF0158
Slike arbeid som man kan se gjennom, kalles for transparent stilform på fagspråket. Denne stilformen er inspirert av postmodernismen i 1980-åra.

En liten blomstereske til Supermodellen og en flaske med bobler til Champagneprinsen

Som takk for at Vendela og Petter stilte villig opp på film og bilder hadde jeg med en liten gaveeske med roser og en flaske med friske bobler fra Floriss (blomsterbutikken på Sirkus).
DSCF0146 (2)
Det var et koselig møte med Vendela. Hun virket så jordnær, snill og tvers gjennom god. Hun var så positiv og imøtekommende at jeg nesten følte hun var en venninne av meg. 🙂
DSCF0041
Denne fikk Vendela som takk for at hun var så sporty
DSCF0141 (1)
Som takk fikk jeg en god klem 🙂
DSCF0092
En flaske med alkoholfrie bobler fikk jeg av Floriss på Sirkus for å overrekke Petter. 🙂
DSCF0140 (1)
Jammen ble det en go´klem av Petter også 😉
DSCF0062
På dette bildet ser du bedre formen og lengden på brudearbeidet. Likte du det? Legg gjerne igjen en kommentar til brudearbeidet eller innlegget forøvrig 🙂
Se video av fotoshooten 😉

Kjære leser!  🙂

Håper du synes innlegget var gøy. Jeg hadde i hvert fall en hyggelig seanse. Hjertelig takk enda en gang til Vendela og Petter som brukte litt av tiden sin på meg.

Varm klem fra meg

Fleur