Gult og limegrønt påskearbeid

Fleur1782 views

Hei på deg! 🙂 Koselig at du tar deg en tur innom. 🙂 Denne gangen vil jeg ganske enkelt vise deg et blomsterarbeid som er vanskelig å definere i forhold til disiplin, ettersom jeg har benyttet to ulike teknikker som befatter to ulike disipliner, nemlig bukett og arrangement. Hadde jeg hatt en tydelig overvekt av en av disiplinene hadde det vært enklere å definere arbeidet, men dessverre ikke… 😉 Dette jeg nå vil vise deg kaller jeg derfor bare for et påskearbeid 🙂

Konstruksjon av greiner. Dette kan det arrangeres blomster i på ulike måter. Denne gangen velger jeg å både arrangere blomster på selve konstruksjonene (disiplin arrangement) og lage en bukett (disiplin bukett) som skal plasseres i en vase i midten av konstruksjonen. Et arbeid- to disipliner 🙂

Craspedia- Trommestikke arrangert i reagensglass som er stukket/klemt mellom greinene. Bjørnegress er surret og klemt i mellom mens Hypericumbær er tredd på streng.

Påskegule tulipaner, Craspedia og limegrønne Nellik er bundet sammen til en bukett og enkelt plassert i vase i sentrum av konstruksjonen/arrangementet. Ja, man kan lett bli forvirret når det snakkes om teknikker og disipliner.

Helt til slutt satte jeg inn to store Anthurium- Flamingo (asymmetrisk plassert) for å skape litt mer spenning i arbeidet. De er store, men likevel «lette» i farge, form og tekstur. Her kan du se et annet arbeid med samme konstruksjon. Jeg velger å legge dette arbeidet under fanen for påske og arrangement 😉 Er du også i tvil av og til om hvilken disiplin du skal kalle ditt blomsterarbeid?

Legg gjerne inn en kommentar