Tessem Brudesalong ble mitt valg!

Fleur3 comments4814 views
Jeg klarte å finne min drømmebrudekjole her i Trondheim! 🙂 Jeg var i grunn ikke i tvil om at jeg skulle finne den her, men har hørt diverse historier fra venner og kjente om at de måtte reise utenbys eller til utlandet for å finne den perfekte brudekjole. Nei, jeg trengte ikke oppsøke mange brudesalonger heller. Det ble kun en tur til EvaBrud på Heimdal, for så å ta turen til Tessem Brudesalong i sentrum. 🙂 Ble veldig godt mottatt hos EvaBrud og fikk god hjelp av Michelle som jobber der, men dessverre fant jeg ikke den rette kjolen for meg. Legger ikke skjul på at jeg er litt lei meg for det, for jeg har kjent flotte Bente Mæhre (eier og driver) i mange år. ♥ Når jeg jobbet som faglærer donerte hun brudekjoler til skolen/elevene på vg2 Blomsterdekoratør og klasser fikk besøke salongen. Det ga super inspirasjon til elevene når vi arbeidet med brudebinderi. Enda en gang, tusen takk for det Bente ♥
S0103012 (1)
Tips: Før prøvetime anbefaler jeg deg at du tenker gjennom hvilke type kjoler (blonder, ikke blonder, type snitt ol.) du liker aller best.
Selv kikket jeg mye i bryllupsblader, var på bryllupsshow og så masse på nettet. På første prøvetime viste jeg fram noen av mine favorittkjoler og konfererte litt med fagpersonen om valgene mine. Det ga meg en trygghet om at jeg hadde valgt rett i forhold til snittet, noe som var det viktigste å ta stilling til aller først i søket etter kjolen som ga meg de rette følelsene ;).  Selv om jeg hadde mye klart før prøving, stilte jeg likevel med et åpent sinn i forhold til andre forslag, noe jeg mener er viktig for alle. 🙂 Her er et innlegg om kroppsfasong og snitt.
S0214021
Tessem Brudesalong har bidratt til å gjøre den store dagen helt spesiell i over 25 år, og er stolte av å ha vært en del av tusensvis av flotte brudepar sine bryllupsforberedelser ♥
Mottakelse og faglig hjelp hos Tessem Brudesalong
Hos Tessem ble jeg tatt i mot på en en slik måte som er helt i tråd med hva jeg ønsket i forhold til å finne min brudekjole. En mer avslappet og hyggelig atmosfære skal du lete lenge etter. Jeg kan ikke få skrytt nok av Siv Elin og hennes varme og nydelige framtoning. Hun er en fagperson til fingerspissene og samarbeidet om min drømmekjole gjorde hun til en vakker reise. ♥ Hun ga meg akkurat nok oppmerksomhet, støtte, og ikke minst følelsen av at vi hadde god tid (noe jeg stresset veldig med i starten).
S0386038 (1)
Min gode hjelper Siv Elin Tønne er daglig leder hos Tessem Brudesalong. ♥ Hun er utdannet klesdesigner fra Esmod, og har tidligere jobbet med både design og produksjon innenfor motebransjen i Norge.
S0905116
Tessem Brudesalong – en behagelig og trygg plass å være på jakt etter den perfekte brudekjole 🙂 Her setter de kvalitet og kundeservice høyt og følger deg opp tett gjennom hele prosessen.
S0935119
Vakre brudekjoler på rekke og rad…
S0965123 (1)
Bruder på utkikk etter en brudekjole som er moderne elegant, romatisk eller litt bohemsk vil lett finne sin drømmekjole her. Alle ansatte er utdannet innenfor motedesign og søm, og bidrar med verdifull rådgivning og sørger for en perfekt tilpasning av brudekjolen din. ♥
S0355036
Anbefaling: Bestill prøvetime i god tid i forveien når du skal prøve brudekjole. Da får du med sikkerhet deres fulle oppmerksomhet og god tid til å prøve alle aktuelle kjoler 🙂
IMG_9513
Prøvetime bestilles via nettsiden eller per telefon på 73 51 80 45, eller via e-post:post@tessembrudesalong.no Besøksadresse er: Kongens gate 21 (inngang Leutenhaven) 7012 Trondheim. (Ja, det er jeg som prøver kjole, men det ble ikke denne altså… 😉
S0825108
Vakre «prinsessekjoler»som henger og venter på sine bruder… 😉
S0116011
PRONOVIAS – Motehuset som setter trendene for design av brudekjoler. Det spanske merket er det ledende europeiske designhuset, og er med på sette trendene innenfor design av brudekjoler. Tessem Brudesalong har samarbeidet med Pronovias i en årrekke og har enerett på å tilby merket i sitt område.
S0845110
Lekkert brudebilde av fotograf  Titt Melhuus. Brudekjolen er fra Tessem Brudesalong 🙂
S0885114
I tillegg til hjelp fra Siv Elin hadde jeg med meg mine to forlovere og min kommende svigermor. ♥ Vi hadde noen riktig så koselige og gøyale timer på Tessem Brudesalong.
S0865112
Ikke bare nydelige brudekjoler, men også mye smakfullt tilbehør…
S0316031
Siv Elin og hennes team legger sin stolthet i å kunne tilby en perfekt kjole til alle som besøker salongen, uansett størrelse, fasong og budsjett. Velkommen til Tessem Brudesalong ♥
S0854085 (1)
Denne brudebuketten hadde jeg med meg til prøvetimen. Den ga noen gode retningslinjer for type brudebukett og størrelse som passet min utvalgte kjole. Dessverre kan jeg ikke vise den enda… det blir ikke før etter bryllupet i september 😉
S0246024
Jeg fant både øredobber og halssmykke til bryllupet her i brudesalongen. 🙂
S0146014
Fantastisk utvalg i diadem og andre ting man kan smykke seg med.
S0156015
Jeg falt spesielt for et av dem … ♥
S0196019
Se på denne da!! Vakker – ikke sant! ♥
S0046004
Haute Couture by Pronvias. Dette er designlinjen hvor verdens største merkevare innenfor brudekjoler samler alle de beste kreftene innenfor design, tekstil og produksjon for å skape fantastiske kjoler. Kjolene oppleves, føles som og ER Haute Couture.
S0725086
Det er kun bruden som vet når hun har funnet sin BRUDEKJOLE, men ofte kan det være en trygghet å få gode råd fra fagfolk med ekspertise på søm og design.
S0206020
Det blir spennende å prøve brudekjolen som er bestilt i en størrelse mindre enn jeg pleier å bruke. Grunnen til det er fordi Pronovias er litt store i størrelsen. Siv Elin har full kontroll og sørger nok for tilpasning slik at kjolen sitter helt perfekt. 🙂 Jeg vet jeg er i de beste hender. ♥
 S0774077
Tusen takk til Siv Elin og Tessem Brudesalong for all hjelp med å finne min BRUDEKJOLE. ♥ Prosessen med å finne den vakre kjolen var både spennende og gøyal sammen med deg, mine forlovere og svigermor. Jeg fikk absolutt den rette følelsen og klarte å bestemme meg til slutt! 🙂 Jeg gleder meg til å bruke den i bryllupet i Spania i september.
Varm klem til alle som ga meg inspirasjon og hjelp på veien med å finne min perfekte brudekjole ♥
Hilsen Fleur ♥

3 kommentarer

  1. Kjære, vakre Fleur. Tusen millioner takk for så utrolig fine ord og anbefalinger, jeg er målløs❤️❤️❤️???. Det var en sann glede å ha deg og dere på besøk i salongen og jeg gleder meg stort til kjolen din kommer og til vi skal få den til å sitte perfekt på deg??✨! Varmeste klemmer???. Siv Elin

  2. Kjære Siv Elin!<3 Jeg er bare så glad og takknemlig for all den gode hjelpen jeg har fått. Du er fantastisk og fortjener all heder og ære! Jeg gleder meg til kjolen kommer. 🙂 Tar meg nok en tur innom salongen før den tid. Varm klem fra meg. Fleur

Legg gjerne inn en kommentar